Receptas ir nuotrauka Babrakes |
Salotoms reikės:
100 g virtų burokėlių
200 g špinatų
50 g mėlynojo sūrio
20 g lukštentų saulėgrąžų
Gaminimas:
Saulėgrąžas švelniai paskrudinti sausoje keptuvėje ant mažos ugnies. Nuplautus špinatų lapus dėti į lėkštę. Ant jų dėti griežinėliais supjaustytus virtus burokėlius. Mėlynąjį sūrį supjaustyti nedideliais kubeliais ir paskirstyti juos ant burokėlių. Salotas pabarstyti kepintomis saulėgrąžomis ir viską apšlakstyti citrinos sultimis pagal skonį.
Skanaus!
Pastaba: šioje pagamintoje salotų porcijoje yra apie 386.7 kcal, 22.05 g angliavandenių, 22.4 g baltymų, 24.85 g riebalų.
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą