2011 m. spalio 17 d.

Pikantiškos burokėlių salotos

Šį kartą pristatau burokėlių salotas pagal Babrakę.

Receptas ir nuotrauka Babrakes

Salotoms reikės:
100 g virtų burokėlių
200 g špinatų
50 g mėlynojo sūrio
20 g lukštentų saulėgrąžų

Gaminimas:
Saulėgrąžas švelniai paskrudinti sausoje keptuvėje ant mažos ugnies. Nuplautus špinatų lapus dėti į lėkštę. Ant jų dėti griežinėliais supjaustytus virtus burokėlius. Mėlynąjį sūrį supjaustyti nedideliais kubeliais ir paskirstyti juos ant burokėlių. Salotas pabarstyti kepintomis saulėgrąžomis ir viską apšlakstyti citrinos sultimis pagal skonį.

Skanaus!

Pastaba: šioje pagamintoje salotų porcijoje yra apie 386.7 kcal, 22.05 g angliavandenių, 22.4 g baltymų, 24.85 g riebalų.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą