2011 m. spalio 13 d.

TARATORAS (ŠALTA BULGARIŠKA SRIUBA)


Sudėtis:
500 gr. natūralaus lieso jogurto
500 gr. virinto atvėsinto vandens
1 ilgažiedis agurkas
Česnako pagal skonį
Druskos
Svogūno laiškų
1 valg. š. alyvuogių/saulėgrąžjųaliejaus

Gaminimas:
Agurką sutarkuojame, česnaką išspaudžiame, sumaišome su jogurtu, tada pilame vandenį, dedame druską pagal skonį, svogūno laiškus bei aliejų.

Šioje sriuboje apytiksliai bus 410 kcal, anglv. - 38, baltym. - 28, riebal. - 15.5.
Atkreipkite dėmesį: savo receptuose visada rašau bendrą viso patiekalo maistinę vertę, o ne 100gr.
Skanaus!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą