Receptas ir nuotrauka Uogulencijos |
Reikės:
480 g vištienos file
2 a. š. raudonųjų krienų
5 v. š. šviežiai spaustų citrinos sulčių
40 g alyvuogių aliejaus
krapų ir svogūnų laiškų (naudojau džiovintus), druskos, maltų kvapniųjų pipirų pagal skonį
Gaminimas:
Vištienos file susmulkinti norimais gabaliukais (aš naudojau mažąją file, tai nieko nesmulkinau - gavosi 9 gabaliukai), sudėti prieskonius, krienus ir supilti citrinos sultis. Viską gerai įtrinti į vištieną ir palikti pasimarinuoti 1-2 val.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C, groteles patepti alyvuogių aliejumi, ant jų dėti file ir aptepti likusiu aliejumi. Kepti 20-30 min. (priklauso nuo file dydžio).
Skanaus!
Vienoje porcijoje (2 mažosios file gabaliukai, kaip parodyta nuotraukoje) yra: 193.32 kcal, 23.6 g baltymų, 1.74 g angliavandenių, 0.79 g riebalų.
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą