2011 m. lapkričio 18 d.

Ryžių košė

Puikus energijos užtaisas pusryčiaujantiems!


Receptas ir nuotrauka Uogulencijos
Reikės:
40 g ryžių dribsnių
žiupsnio druskos
20 g lazdyno riešutų
1 v.š. (15 ml) klevų sirupo
vandens


Gaminimas:
Ryžių dribsnius užpilti vandeniu, kad apsemtų, įberti žiupsnį druskos ir užvirus pavirti apie 5 min. (jei vanduo greit išgaruoja – įpilkite dar). Išvirusius ryžių dribsnius dedame į lėkštę ir ant viršaus užbarstome smulkintų lazdyno riešutų, užpilame klevų sirupu. Skanaus!

Šioje porcijoje yra: 322.5 kcal, 6.535 g baltymų, 45.605 g angliavandenių, 13.78 g riebalų. 
Jei klevų sirupą keisite kuo kitu (pvz., medumi), tai be sirupo šioje porcijoje yra: 276 kcal, 6.46 g baltymų, 33.98 g angliavandenių, 13.78 g riebalų.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą